ВК „РАКОВСКИ 1964“ СЕВЛИЕВО

ДатаПротивникРезултат
25.12.2025 18:00Раковски срещу Севлиево3:0
24.12.2025 17:30София срещу Севлиево2:2
Програма за 2025